53-годишният Добрин Д. е задържан под стража с определение на

...
53-годишният Добрин Д. е задържан под стража с определение на
Коментари Харесай

Рецидивист обикаляше Траката и кв.Виница и търсеше незаключени врати. На два пъти му излезе късмета, но съвсем

53-годишният Добрин Д. е арестуван под стража с определение на Варненския областен съд по импортирано искане от Районната прокуратура. Обвиняемият бил притеглен към наказателна отговорност за кражба, представляваща рисков рецидив, и осъществена при изискванията продължавано закононарушения. Това оповестиха от Апелативната прокуратура във Варна.

На 21 ноември 2018 година 53-годишният мъж влезнал в детска градина в кв. „ Виница “. От дамска чанта на една от учителките Добрин лишил 350 лв. с желанието незаконно да ги присвои. 
На 20 март тази година обвиненият влезнал в незаключен парцел в местността Траката край Варна и съумял да вземе 142 лв.. Добрин бил хванат, до момента в който се отдалечавал от местопроизшествието.
Справка за съдимостта на обвинения демонстрира, че той е осъждан 6 пъти за закононарушения срещу собствеността, като с присъдите е бил лишаван от независимост. Въпреки това прилаганата по отношение на него досега наказателна насила не е постигнала задачите и не е изиграла изправителен и превъзпитаващ резултат.
Определението на Варненския областен съд, с което е било почетено настояването за взимане мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ на Районната прокуратура, предстои на обжалване пред Варненския областен съд.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР