522.6/8*Руската компания АвтоВАЗ трябва да започне масово производство на следващото

...
522.6/8*Руската компания АвтоВАЗ трябва да започне масово производство на следващото
Коментари Харесай

Ново поколение на най-популярния модел на Lada идва през 2021-а

522.6/8*Руската компания АвтоВАЗ би трябвало да стартира всеобщо произвеждане на идващото потомство коли от фамилията Lada Granta през 2021 година. За това с позоваване на личния си източник оповестява Lada.Online.

Новата Grantа ще бъде трансферирана на платформата B0, която стои в основата на Lada XRay и Lada Largus, както и редица коли Renault за съветския пазар. В момента интензивно се работи по появяването на идната Lada Granta, чиито модели към този момент са подготвени както на пластелин, по този начин и в 3D. По своите габарити тя ще се окаже малко по огромен автомобил от настоящето потомство.

В момента Aвто ВАЗ закупува нужното съоръжение. Освен това в Волжския авто цех работят експерти от Франция и Румъния, които дават отговор за осъществяването на плана.

Сегашното потомство фамилия Lada Granta включва седан, лифтбек, хечбек, комби, " висока " версия Cross и трансформация Drive Active за почитателите на деен жанр на шофиране. Двигателната гама на модела включва 1,6-литрови мотори с размер 87, 98 и 106 конски сили. Трансмисията е петстепенна " механика ", " робот " или четири лентов " автоматик ". В Русия цените на колите стартират от 444 900 рубли.

Lada Granta от дълго време е най-популярният и продаван модел кола на съветския пазар. Според Асоциацията на европейските предприятия (AEB), от януари до ноември, от модела са продадени 121,3 хиляди бройки.

Междувременно през днешния ден стана ясно, че АвтоВАЗ е изкупил каузи на General Motors от взаимното им дружество в Русия, което създава коли под марката Chevrolet. Стойността на договорката не бе обявена. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР