500 млн. лева трябват за спешен авариен ремонт на 100

...
500 млн. лева трябват за спешен авариен ремонт на 100
Коментари Харесай

Кога България ще има цяла и здрава магистрала

500 млн. лв. трябват за незабавен спешен ремонт на 100 км магистрали

Към 500 млн. лв. трябват за незабавен спешен ремонт на към 100 километра от четири автомагистрали в България – „ Тракия “, „ Марица “, „ Хемус “ и Северната скоростна дъга. Това са посочили инспекциите на пътните платна, същите, при които се оказа, че в Северната скоростна дъга са спестени част от вложените материали. Това заяви в студиото на Би Ти Ви ръководителят на управителния съвет на АПИ Венцислав Ангелов.

Последната от инспекциите, които са открили потребността от поправки, беше тази на Северната дъга. Резултатите от пробите, които са взети от там, към момента не са минали всички лабораторни проучвания, сподели инж. Ангелов. Затова той се въздържа да спомене числа за изчезналите материали.

Пътната организация като страна по инхаус договорите за построяването на „ Хемус “ продължава да работи по тях и когато се изисква, се изплащат средства по тях. За автомагистралата Русе-Велико Търново също са платени предплатени средства – към 100 млн. лева „ Искаме да сме правилни по контракта и по тази причина изплащаме средствата “, сподели той.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР