500 евро на вечер за най-скромната стая без изглед към

...
500 евро на вечер за най-скромната стая без изглед към
Коментари Харесай

ЧЕСТИТО: Ясен Тодоров с SMS-ите до Бойко ваканцува за €500 на нощ в Халкидики

500 евро на вечер за най-скромната стая без аспект към морето.  Толкова коства сега почивката в хотел IKOS OCEANIA на Халкидики, където в този момент отмаря зам.-шефът на Националното разследване и някогашен представител на Висш съдебен съвет Ясен Тодоров. Места няма. Резервации се одобряват чак за след 10 октомври, написа bird.bg.
 Луксозният ризорт, където нощувката стартира от 500 евро
Тодоров, влезнал във Висш съдебен съвет от квотата на „ Атака “, стана национално прочут през 2016-а с SMS-ите си до Бойко Борисов, напомня Narod.bg. Тогава магистратът призна за изпратения до премиера от хунтата есемес, който министър-председателят на собствен ред препрати на ръководителя на Върховен касационен съд Лозан Панов. Текстът гласеше: „ Лозан Панов още веднъж предложи да Ви викаме във Висш съдебен съвет по записа с двете каки, не го приехме “.

Реклама

Потърсен по телефона с въпрос дали ваканцува в Халкидики, Ясен Тодоров попита: „ Има ли изключително значение това нещо “ и продължи: „ Не е това тематиката на диалог, отношението Ви към мен не е правилно и не е вярно “.

Не знаем кое е вярното отношение. Ние сме радостни и горди, че българският поданик може да заплаща такива заплати на своите обичани магистрати, че да е обикновено те да си почиват в най-луксозните петзвездни хотели. Кое не му е правилното, кажете?

П.С. Покрай абсурда #Яневагейт Ясен Тодоров сподели в едно изявление, че жена му го мислела за „ смотаняк “. Но при такава  покупателна дарба може да си е трансформирала мнението.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР