50-годишният британец Алън Стивънс и съпругата му твърдят, че в

...
50-годишният британец Алън Стивънс и съпругата му твърдят, че в
Коментари Харесай

Туристи се оплакаха от луксозен хотел, в който са открили труп под чаршаф

50-годишният британец Алън Стивънс и брачната половинка му настояват, че в петзвезден хотел в Доминиканската република са прекарали адска почивка и са видели мъртвец, прикрит под чаршаф. За това пише Daily Star.

Медицинският помощник на NHS от Хъл резервирал пътуването със брачната половинка си посредством TUI. Те настояват, че гостите на хотел Riu Republica в Пунта Кана са употребявали опиати, правили са открит секс и са се изхождали в басейна. По думите му са им предложили и дрога.

Алън резервирал 17-дневната отмора като подарък за рождения ден на брачната половинка си и двойката пристигнала в края на юни, съобщава HullLive.

Когато Алън се оплакал на туристическата компания, той е бил посрещнат с цялостно равнодушие. Предложени са му ваучери за 200 паунда и препоръки „ във връзка със събитията, на които са били очевидци “, макар че почивката му коствала съвсем 3000 паунда.  " Това е смешка ", така Алън разказва размера на компенсацията.



Хотел Riu Republica в Пунта Кана / Снимка: Hull Live

TUI съобщили, че тези проблеми значително са " отвън ръцете на туроператора ". На уеб страницата им хотелът е разказан като петзвезден курорт, предлагащ „ разположение на първа линия до плажа и първокачествен басейн “.

Британецът показва, че хотелът се оказал по-скоро " празненство хотел ". Освен това мъжът твърди, че са видели мъртвец, прикрит под чаршаф, незабавно след случай, при който посетител на хотела е паднал от балкона на четвъртия етаж.

" Това беше 100% най-лошата почивка, на която сме били. Единственото хубаво нещо за ваканцията беше стаята! Когато за първи път отидохме до басейна, видяхме хора да пушат трева, хора, които вършат секс в басейна и всичко това беше непоносимо. Видяхме една жена да повръща в басейна, а различен посетител фактически дефекира в басейна. През 17-те дни, в които бяхме там, хората ни предлагаха опиати към 10 пъти ", споделя Алън.

Изданието отбелязва, че представител на компанията TUI се е извинил на британеца и брачната половинка му.

Според портала Tripadvisor хотел Riu Republica е оценен с 4 от 5 звезди. Много туристи са оставили както позитивни, по този начин и негативни мнения. Сред плюсовете са чистите плажове наоколо до хотела, многото шезлонги и положителната храна.



Снимка: tripadvisor

Недостатъците включват амортизирани стаи, неприятно обслужване и прекомерно огромен човекопоток.



Снимка: tripadvisor

Порталът Booking.com отбелязва, че курортният хотел Riu Republica работи по системата " ол инклузив " и е предопределен единствено за възрастни. Сайтът е с оценка 18+. Двойките харесват изключително местоположението, давайки на региона 8,6 от 10 за пътешестване като двойка.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР