50-годишни мъже от Стара Загора са загиналите при тежката катастрофа

...
50-годишни мъже от Стара Загора са загиналите при тежката катастрофа
Коментари Харесай

Несъобразена скорост на автомобила довел до смъртоносното меле с тирове на Тракия

50-годишни мъже от Стара Загора са починалите при тежката злополука сред лекия автомобил " Опел " и два камиона на Автомагистрала " Тракия " край Карнобат тази заран. Лекари се борят за живота на 40-годишния водач на колата. Мъжът е в реанимация в коматозно положение с черепно-мозъчна контузия.

Инцидентът стана малко преди 8.00 ч. сред 318 и 319 км на автомагистралата, когато лекият автомобил засича тежкотоварен автомобил, който подхваща изпреварване, блъска се в него, при завъртането се удря в още един тир, който се движи зад лекия автомобил. От конфликта колата се завърта и излиза вдясно по посока на придвижването, където се самозапалва. Мъжете в лекия автомобил са пътували към Варна, а водачът е с задоволително опит.

" Водачът на лекия автомобил е откаран в тежко положение в ямболската болница, където не престават животоспасяващите дейности на лекарите. Към момента към момента нямаме данни за здравословното му положение, само че за жалост от пътния случай двама индивида изгубиха своя живот. Не се стигна до затваряне на магистралната права, само че към момента продължава оглед на местопроизшествието, реализиран от чиновници на районното ръководство в Карнобат ", съобщи представителят на ОД на Министерство на вътрешните работи - Бургас Цветелина Рандева.

" Причината за злополуката е придвижване с несъобразена скорост от лидера на лекия автомобил, който застига и блъска в задната част намиращия се пред него и предприемащ изпреварване товарен автомобил ", заяви още Рандева.

Автомагистрала " Тракия " не е затваряна, само че всички би трябвало да се движат с нараснало внимание в региона на случая.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР