50-годишен германски турист е бил приет в тежко състояние в

...
50-годишен германски турист е бил приет в тежко състояние в
Коментари Харесай

Мъж загуби пениса си след 24-часов секс

50-годишен немски екскурзиант е бил признат в тежко положение в болница в италианската провинция Гросето, откакто е получил некроза на пениса поради близо 24-часов секс маратон с половинката си.

Според локални медии, като вестник " Република ", мъжът е бил признат със септичен потрес, а единственото здравно решение в неговия случай би било ампутация.

Германецът, който е бил на отмора в Италия, е бил приет в болница в нощта на 10 против 11 май. Няколко дни по-късно е бил трансфериран в интензивното поделение.

В някои медии циркулира информацията, че мъжът е консумирал екстази и други опиати преди половия акт, което влошило здравословното му положение. Данни от предварителното следствие сочат, че продължителният секс в композиция с наркотичните субстанции в организма му са били основен фактор да се стигне до некроза на пениса му.

Към момента от лечебното заведение към момента не са излезли с публично изказване, само че се чака лекарите да създадат по-обстоен разбор на положението му, с цел да проведат подобаващото лекуване, като най-хубавото решение към този момент остава ампутацията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР