5 месеца условно с 3-годишен изпитателен срок определи Хасковският районен

...
5 месеца условно с 3-годишен изпитателен срок определи Хасковският районен
Коментари Харесай

5 месеца условно за нападналия лекар в Хасково

5 месеца условно с 3-годишен изпитателен период дефинира Хасковският областен съд за 19-годишния Георги Николов, който се призна за отговорен, че на 18 януари тази година е нападнал и предизвикал лека телесна щета, изразяваща се в контузия на гръдния кош- две счупени ребра на доктор Жан Пейчев в Спешно поделение на МБАЛ – Хасково.

Георги и 46-годишен мъж изчаквали собствен прочут в коридора на отделението. На следващата забележка от дежурния доктор, който се опитал да ги изведе на открито, последвал удар от 19-годишния. Двамата снимаха и разпространиха в обществената мрежа и клип от случката.

Днес пред съда младежът съобщи, че към момента е възпитаник в 10 клас в димитровградска гимназия, като бил необразован, тъй като бягал от часовете. Адвокатът му уточни, че подзащитният му е с 16 диоптъра очила и ТЕЛК.

Първоначалното съглашение с прокуратурата предвиждаше 3 месеца условно, само че поради публичната заплаха на закононарушението съдът усили наказването на 5 месеца условно, което страните одобриха.

Присъдата е дефинитивна и не предстои на обжалване и митинг.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР