5-има дилъри на възраст от 22 до 30 години бяха

...
5-има дилъри на възраст от 22 до 30 години бяха
Коментари Харесай

5-има дилъри задържани при зрелищната акция на ГДБОП в Петрич


5-има дилъри на възраст от 22 до 30 години бяха арестувани при вчерашната зрелищна акция на ГДБОП в Петрич. Тази нощ в ареста на полицията в Сандански са вкарани емблематични имена в търговията с канабис и амфетамини от Петрич и Подгорието, оповестява struma.com.
Пръв в клопката е падна Георги П., с прякор Телевизора, той е бил арестуван в региона на хотел БАЦ в Петрич, след него е задържан Красимир И. от квартал "Самуил ", с който Телевизора е поддържал тесни връзки. Пред магазин "Билла " в града е задържан Митко К., служащ на автомивка, против магазин "Рай " в Петрич. Още двама 22-годишни младежи са задържани на разклона за село Беласица. Обискирани са 11 адреса, домовете на арестуваните и дома на известния в Петрич Стоян Бабата, който бе задържан преди дни от гранична полиция. Групата е работила на територията на Петрич и са изнасяли най-много канабис по трасето Петрич - София, и Петрич - Гърция.
Според осведомени, те са част от групата, само че към момента не е известно, кой дърпа конците им и провежда покупко-продажбите по продажба на дрогата. Изненадващата акция на ГДБОП разруши проведената група и излови дилърите, към момента обаче главата на "октопода " не е арестувана.
Отдавна антимафиотите не са правили сходна показна акция. Вчера арестите започнаха по ярко и част от арестуваните бяха стоварени по очи в региона на хотел "Бац " и наоколо до постройката на общинска администрация, а маскираните и въоръжени антимафиоти съществено респектираха инцидентните минувачи, около местата на арестите.
Операцията на ГДБОП е подготвяна от дълго време, събирана е оперативна информация за участниците в групата. Какво тъкмо са намерели в арестуваните и по време на обиските в домовете е неразбираемо.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР