5-годишните близначки Борислава и Ивана Тодорови от Пловдив се нуждаят

...
5-годишните близначки Борислава и Ивана Тодорови от Пловдив се нуждаят
Коментари Харесай

Да отворим сърцата си! Две 5-годишни близначки от Пловдив се...

5-годишните близначки Борислава и Ивана Тодорови от Пловдив се нуждаят от помощ. В рамките на 2 месеца те изгубват двамата си родители (Бойко и Даниела) от рак и тежки затруднения от Ковид.

Бойко и Даниела имат огромното предпочитание за деца, което се реализира след многократни опити с инвитро. Щастието им е малко, тъй като Даниела е диагнозирана с рак на кожата 2 години след раждането. Тя минава през интервенция и химиотерапия и до неотдавна ракът е в ремисия. За страдание, през декември Бойко е диагнозиран с нападателен израстък на мозъка, който се развива в действителност доста бързо и без значение от всичките старания на лекарите и лечението на който е подложен, той почива към Великден.

От всичкият стрес около грижите за Бойко и бързо настъпилата му гибел, имунната система на Даниела отслабва и тя се заразява с Ковид. Белите ѝ дробове са мощно наранени и тя влиза в болница, където е интубирана и сложена на командно дишане. Въпреки неуморните старания на целия личен състав в болничното заведение, органите ѝ стартират да отхвърлят един по един и на 20 юни тя губи борбата с рака и Ковид.

Двете близначки, Ивана и Борислава, които навършиха 5 години през юли, останаха цялостни сираци. За тях сега поставят грижи родителите на Даниела, баба Събка и дядо Иван, които са над 75 години.

" Това е доста мъчно време за децата и родителите на Бойко и Даниела които занапред ще имат да се срещат с още доста компликации. Създавайки тази страница бих желала да им оказа помощ да не се тревожат за финансите най-малко за известно време. Моля, дарете колкото можете, даже и най дребната сума ще е от огромна изгода за фамилията. 100% от парите ще отидат към фамилията на децата. Благодаря ", се споделя в апела.

Който желае да помогне на близначките и околните им, може да го направи
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР