5 думи казват всичко за ситуацията - страх, алчност, предателство,

...
5 думи казват всичко за ситуацията - страх, алчност, предателство,
Коментари Харесай

Нинова с пет думи за сглобката: Страх, алчност, предателство, безотговорност и агония

5 думи споделят всичко за обстановката - боязън, лакомия, изменничество, безнаказаност и мъка. Така разяснява пред bTV водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова трусовете сред ПП/ДБ и ГЕРБ във връзка със сформирането на ново държавно управление според сделката има за ротация, след оставката на Николай Денков от премиерския пост.

Според опозиционния водач протичащото се сред партиите във властта наподобява като мъка. Всеки ден на оставане на тази сглобка на власт ще задълбочава тази мъка, означи Нинова.

Събраха се, прегърнаха се, смяна и мафия дружно, сподели още тя, като посочи, че в този момент пък ПП-ДБ И ГЕРБ си разменят обиди и прилагателни. Корнелия Нинова дефинира това като загуба на човешко достолепие

По думите на водача на Българска социалистическа партия повтарянето непрекъснато че изборите няма да трансформират нещо е огромна неточност. Тя е уверена, че нови избори би трябвало да има и че резултатът няма да е същия.

Нинова счита, че гласоподавателите на ПП-ДБ са разочаровани метода на деяние на партийните водачи. Аз съм уверена, че за толкоз години хората ще оценят и нас, че останахме единствената страна, която не се прегърна с мафията, съобщи Корнелия Нинова.

Запитана търпим сътрудник ли е " Продължаваме промяната " тя отговори сбито - комплициран

Докато аз съм ръководител Борисов няма да вземе Българска социалистическа партия, посочи водачът на социалистите и означи, че той е взел и унищожил десетки партии, а в този момент унищожава Политическа партия.

Нинова разяснява и ориентираната против нея позиция на 49 от членовете на Националния съвет (НС) на Българска социалистическа партия. Тя уточни, че броят им не е огромен, на фона на всичките 185 членове на груповия орган. Категорична е, че партията не се ръководи властническо. В коя властническа партия всеки върви в която телевизия си желае и плюе против управлението, стимулира се водачът на Българска социалистическа партия. Корнелия Нинова счита, че партията е единствената, в която решенията се вземат единствено от груповите органи. Упреците за авторитаризъм тя дефинира като безспорна операция и дъвка. Посочи още, че Българска социалистическа партия е единствената демократична партия у нас, в която ръководител се избира от всеки партиен член.

Другари излъчете си претендент за ръководител, явете се на изборите наесен, а до тогава не пречете на партията, прикани тя вътрешната съпротива. На въпрос дали ще се кандидатира за нов мандат отпред на Българска социалистическа партия, Корнелия Нинова отговори, че ще реши като пристигна време, като това е въпрос и на номинации от страна на партийните структури.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР