49-годишен мъж, който се е занимавал с финансова и търговска

...
49-годишен мъж, който се е занимавал с финансова и търговска
Коментари Харесай

Като на кино: Вижте версиите за жестокото убийство в София

49-годишен мъж, който се е занимавал с финансова и комерсиална активност, стана жертва на ликвидиране в София, за което бяха арестувани двама души. Най-вероятно той е дължал над 200 000 лв. на един от хипотетичните причинители.
Бързите дейности на полицията са предотвратили проектите на арестуваните за кремация на тялото на жертвата. Единият от обвинените е гробокопач и е употребявал познанията си за прикриване на следите.
" Най-вероятно обстановката е излязла отвън надзор. Двамата, които смятат, че им е дължал пари, са водили диалог с него. Най-вероятно са произвели инцидентни изстрели. Първият е бил в тялото, а вторият - в бедрото. Ако някой желае да убие някого, няма да го простреля в тялото. Затова считам, че е било инцидентно ", съобщи пред NOVANEWS доцент Милен Иванов.
" Въпреки многото доказателства за виновността им, двамата отхвърлят. Разколебано е само обвиняването за похищение. Няма информация за демонстрация на мощ. Има обаче задоволително данни, че арестуваните знаят какво се е случило. Неслучайно са отишли с телефона на жертвата в Сърбия. Възможно е даже револверът да е бил на убития ", разяснява журналистът Кирил Борисов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР