49-годишен мъж е задържан след опит да подкупи служител на

...
49-годишен мъж е задържан след опит да подкупи служител на
Коментари Харесай

50 лв. подкуп не минава при катаджиите в Бургас

49-годишен мъж е арестуван след опит да подкупи чиновник на КАТ и служител на реда от Пето Районно ръководство – Бургас, оповестяват от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града.

Тази нощ около 01.40 ч. на бургаската улица „ Струга “ чиновници от Второ Районно ръководство - Бургас спрели за инспекция лек автомобил без регистрационни табели. 

Със съдействието на КАТ и Пето Районно ръководство самоличността на лидера е открита - 49-годишен мъж от с. Граматиково, Бургаско. Мъжът опитал да предотврати бъдещо наказване, като извадил две банкноти от по 50 лева Едната сложил в джоба на служителя на реда, а другата в джоба на служителя на КАТ.

Те обаче не се поддали на изкушението, а незабавно задържали индивида, който се опитал да ги подкупи. Мъжът е прибран на топло за 24 часа, а по случая е формирано бързо полицейско произвеждане.

С 50 лева подкуп се е опитал да се измъкне и различен провинил се на пътя. Вчера вечерта полицаи от Районно ръководство – Камено са спрели за инспекция лек автомобил с бургаска регистрация.

Водачът на транспортното средство - 45-годишен мъж от Средец, направил опит на осуети съставянето на акт за нарушаване, като подхвърлил в полицейския автомобил 50 лева След опита за рушвет и той е бил арестуван за 24 часа.  
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР