48-годишният бизнесмен Асен Асенов се готвел да се качи в

...
48-годишният бизнесмен Асен Асенов се готвел да се качи в
Коментари Харесай

Какво Се Случва В България! След Трагедията С Шарлопов Нов Ужас С Български Бизнесмен! Отрязаха Му Краката, В Момента Той Е

48-годишният предприемач Асен Асенов се готвел да се качи в паркирания си на тротоара джип " Тойота ", когато 20-годишна шофьорка на " Фолксваген Поло ", навлизайки в дясната крива на завоя губи надзор и го блъска.

Асенов е получил тежки контузии на долните крака и е настанен за лекуване в МБАЛ-Смолян. Наложило се е лекарите да ампутират единия му крайник, а другият е натрошен. Лекарите се борят за живота на 48-годишния мъж.

След злополуката и от мощния потрес 20-годишната жена, която е от село Кутела, пък е получила епилептичен пристъп и също е настанена за лекуване в МБАЛ-Смолян, само че без заплаха за живота.

Причините за произшествието са в развой на изясняване. Образувано е досъседбно произвеждане.

На 23 юни 2010 година 18-годишният тогава наследник на предприемача - Петър Асенов, се качва на колата си " Мини Купър " дружно с 18-годишния си другар Димитър. Въпреки ограничаването от 40 км/ч. на смолянската улица " Петър Берон ", младежът кара със 115 километра в час. Заради високата скорост Петър губи ръководство и колата се удря в паркиран камион.

Двете момчета изхвърчат от колата и макар напъните на екипа на Бърза помощ Димитър умря. Шофьорът Петър пък бе откаран в болница в тежко положение, а година по-късно бе наказан условно на 1 година и 6 месеца затвор при 3-годишен изпитателен период след подписано съглашение с прокуратурата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР