48-годишният бивш световен шампион по бокс Рой Джоунс-младши, който може

...
48-годишният бивш световен шампион по бокс Рой Джоунс-младши, който може
Коментари Харесай

Рой Джоунс-младши се завръща на ринга на 8-ми февруари

48-годишният някогашен международен първенец по бокс Рой Джоунс-младши, който може би беше най-великият войник през 90-те години на предишния век, ще се бие още веднъж на 8-ми февруари в родния си град Пенсакола, Флорида.

И до момента в който всички считат, че това ще бъде последна борба в неговата кариера, Джоунс бе доста деликатен в изрече си и съобщи, че това ще бъде последната му борба в Пенсакола:

Джоунс (65-9, 47 KO) завоюва три поредни срещи след брутално грозната загуба от Енцо Макаринели през декември 2015-та година, която завърши опита на американеца да се опита да стане огромна звезда в Русия.

Последните му три победи се случиха на американска почва, пред малко почитатели и против не изключително положителни съперници.

През март 2016-та година той победи мъж на име Вирон Филипс, който в никакъв случай не се беше боксирал професионално преди този момент.

Последваха победи над Родни Мур през август 2016-та и победа над ветерани Боби Гън през февруари 2017-та година.

Рой Джоунс от много време е подготвен да окачи ръкавиците на стената, защото не е влизал в борба против сериозен топ войник след серията от три следващи загуби от Антонио Тарвър (два пъти) и Глен Джонсън в интервала 2004-2005-та година.

По време на февруарската борба във Флорида се чака съперник на Джоунс още веднъж да бъде боксьор без изключително значими триумфи на професионалната сцена.

Мисълта ни навежда към този факт, защото до борбата остава по-малко от месец, а съперникът към момента не е прочут.

Освен това срещата ще се организира в Съединени американски щати, където Рой Джоунс не е имал огромна борба, откогато загуби от Бърнард Хопкинс през 2010-та година.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР