47-годишен мъж от Павликени беше запален и захвърлен на тротоара

...
47-годишен мъж от Павликени беше запален и захвърлен на тротоара
Коментари Харесай

Запалиха мъж в Павликени, събират средства за лечението му

47-годишен мъж от Павликени беше разпален и пренебрегнат на тротоара в безпомощно положение. По предварителна информация мъжът на име Георги редовно е бил подлаган на тормоз, и то доста преди ужасяващата преживелица, разиграла се в навечерието на Великден, споделя.
Предполага се, че до похищението се е стигнало след запой на компания, само че детайлности не се оповестяват. Известно е единствено, че хипотетичният подпалвач също е потърпевш от пламъците.
 Пожар в болница за COVID-19 в Индия, има починали пациенти Пожар в болница за COVID-19 в Индия, има починали пациенти
Най-малко 13 пациенти в реанимация са починали при пожар, избухнал в болница в индийския щат Махаращра, оповестява ТАСС, базирайки се н...
Самият Георги е с съвсем 40% изгаряния, настанен е в „ Пирогов “, а през днешния ден му следва тежка интервенция.
Оказва се, че мъжът не е бил здравно обезпечен. Двама предприемачи от града обаче, поискали анонимност, са платили сумата на осигуровките 5 години обратно.
„ Георги е давал кръв за разнообразни случаи през годините. Помага за каквото го помолят, работи, където го помолят. Винаги е добър, ухилен, малко доверчив, само че извънредно добър човек “, описа в ефира на „ Тази заран “ Марина Ангелова, чийто татко открива Георги в безпомощно положение.
Междувременно в Павликени стартира акция по набиране на средства за лекуването и възобновяване на потърпевшия мъж.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР