46-годишна жителка на английското графство Съмърсет разбрала за страшната диагноза

...
46-годишна жителка на английското графство Съмърсет разбрала за страшната диагноза
Коментари Харесай

Жена сама си диагностицира рак чрез мобилно приложение

46-годишна жителка на британското графство Съмърсет схванала за страшната диагноза посредством приложение за сканиране на бенките, оповестява The Independent.

Програмата посочила, че всички бенки на Ники Дудридж са доброкачествени формирания, с изключение на една от тях, отличаваща се по цвят и размер. Приложението алармирало с предупреждаващ знак за злокачествена ракова бенка на глезена й с размер колкото половината нокът.

Ники Дудридж, която е и майка на малко момиченце, изпратила фотография на бенката на своя другарка, която е здравна сестра, и тя я посъветвала незабавно да посети болница и да бъде прегледана. Впоследствие се оказало, че тя има кожен рак, изразен с израстък с размерите на пестник под бенката.

"Само няколко седмици откакто използвах приложението SkinVision app хирурзите отстраниха злокачествения меланом - най-агресивната форма на рака на кожата ", споделя Ники пред изданието. За благополучие интервенцията се оказала сполучлива. Според Ники Дудридж, приложението е избавило живота й.
Жена сама си диагностицира рак и избави своя живот посредством гратис приложение на смарт телефона си

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/zdrave/diagnostika-i-lechenie/zhena-sama-si-diagnostitsira-rak-i-spasi-svoya-zhivot-chrez-bezplatno-prilozhenie-na-smartfona-si-snimki_news534627.html
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР