46-годишна българка бе открита преди дни от случаен минувач с

...
46-годишна българка бе открита преди дни от случаен минувач с
Коментари Харесай

Нова Информация: Истината За Ужасяващата Смърт На Българката В Кипър Ще Ви Потресе! По-Страшно Е От Филм На Ужасите, Убита Е От

46-годишна българка бе открита преди дни от инцидентен минувач с голям брой рани в равнища край кипърския град Пафос. Жената била към момента жива и стенела от болки. Пристигналият на място екип на Спешна помощ я транспортирал до болничното заведение в Пафос, само че когато дошъл, българката била умряла.

Според съдебно-медицинската експертиза тя е получила хеморагичен потрес в резултат на многочислени пострадвания, които е можело да бъдат породени от земеделска машина.

Полицията е проверила огромен брой селскостопански машини и е разпитала фермери в региона, само че не е разкрила досега следи в тази посока.

Кипърската полиция е получила информация, че в региона бродят бездомни кучета, както и че доста от фермерите имат кучета.

Голям брой притежатели на кучета са призовани в полицейския сектор на Пафос за разпит, оповестява " Сайпръс мейл ". Жената е била пристигнала в Пафос четири дни преди случая, дружно с колегата си, с цел да си търси работа, написа още изданието.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР