454 нарушения на скоростните режими са установени по време на

...
454 нарушения на скоростните режими са установени по време на
Коментари Харесай

Над 450 нарушения по пътищата са установени в Шуменско

 454 нарушавания на скоростните режими са открити по време на тридневната профилирана полицейска интервенция от 5 до 7 март на територията на ОДМВР – Шумен.

257 от нарушаванията са в обитаеми места. По първокласни пътища в района са засечени 170 нарушавания на скоростните режими, по второкласни пътища- 14, а по третокласни нарушаванията са 13.

По време на интервенцията са тествани водачите на 294 моторни транспортни средства. Двама са открити да карат с алкохол от 0,5 до 1,2 промила.

Санкционирани са четирима пешеходци за секване на непозволено място. За разнообразни нарушавания  по Закона за придвижване по пътищата са формирани 44 акта, наложени са 95 санкции с фиш.

От началото на годината до 8 март в Шуменско са станали 19 тежки пътнотранспортни катастрофи, в които има един умрял и са ранени 23 участници в придвижването.

През месец февруари тежките произшествия са 12 в които има един умрял, а през януари са 6. 12 са ранените участници в придвижването през февруари, през януари са били деветима. За същия интервал на предходната година броят на тежките птп е бил 18, с един умрял и 20 ранени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР