450 излезли от употреба автомобили са премахнати от варненските улици

...
450 излезли от употреба автомобили са премахнати от варненските улици
Коментари Харесай

450 излезли от употреба коли са премахнати от варненските улици

450 излезли от приложимост коли са отстранени от варненските улици от началото на годината до края на месец юли, оповестиха от звеното "Излезли от приложимост моторни-превозни средства " (ИУМПС) към общинското дружество "Общински паркинги и синя зона ". Издадените констативни протоколи са 523, а общо 327 притежателя непринудено са преместили колите си. Репатрираните наложително са 123.

Екоинспекторите са маркирали общо 392 остарели коли със специфични стикери.

Мярката важи за моторни транспортни средства, които не са в придвижване, със остарели регистрационни номера или не са минали механически обзор през последните 2 години. Собствениците им ще би трябвало да ги реалокират в парцели, които са частна благосъстоятелност, или да ги предадат за разкомплектоване на лицензирана компания. В противоположен случай, излезлите от приложимост коли биват наложително премествани с техническо средство вид "паяк " на паркинга в южната промишлена зона под Аспаруховия мост.

Там колите могат да останат в период до три месеца. През този интервал притежателите им могат да ги приберат откакто платят такса за репатриране и отговорно бранене. Ако колите не бъдат потърсени, се предават за разкомплектоване на лицензиран оператор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР