45 състезатели от 7 таекуондо клуба от България (Фолкън, АСТК

...
45 състезатели от 7 таекуондо клуба от България (Фолкън, АСТК
Коментари Харесай

Българите със силно представяне и медали на международния турнир по Таекуон- До в Босна и Херцеговина

45 състезатели от 7 таекуондо клуба от България (Фолкън, АСТК Тракия, Некст, Калоян-Ладимекс, АВС, Левски- Ангели и Феникс )взеха присъединяване в интернационалния шампионат по Таекуон- До ITF, който се организира в Зворник, Босна и Херцеговина.

Надпреварата беше във всички възрастови групи, като нашите представители в конкуренцията на над 400 таекуондисти от девет страни завоюваха 11 златни, 8 сребърни и 12 бронзови медала. Междувременно, стремежът на Българската федерация по Таекуондо ITF да вкарва нововъведения в своите надпревари и методики на ръководство на всички процеси датира от много години насам и точно по тази причина БФ Таекуондо ITF поддържа и приветства инциативата на мобилното приложение Fight Scout, основано особено за бойни спортисти, мениджъри и уредници на разнообразни бойни спортове.

Мобилното приложение Fight Scout () е основано от български екип, отпред на който е дългогодишният ММА играч и черен колан по бразилско жиу-жицу господин Любомир Геджев, като основната цел е подкрепяне на връзката и увеличение на бизнес опциите на експертите в промишлеността на бойните спортове.

БФ Таекуондо ITF приканва своите спортисти да основат профил в приложението за да получат по-голяма гласност и известност на интернационално равнище в поддръжка на професионалното им развиване.

В приложението всеки военен спортист основава и ръководи личен профил, като по този метод се нарежда измежду професионалните състезатели в разнообразни водещи бойни спортове, повишавайки опциите си за създаване на кариера във всяка точка на света.

Организаторите на събития елементарно могат да прибавят цялостната информация на едно място за провежданите от тях мероприятия, тъй че да бъдат откривани елементарно от почитатели, спонсори и бойци через пречистване по тип спорт, локация и други

В услуга на мениджърите на професионални бойци, приложението Fight Scout идва като облекчение за воденето на връзка сред уредници и състезатели и намирането на нови бизнес благоприятни условия.

Мобилното приложение Fight Scout е налично за устройства с Android и iPhone и може да бъде свалено от.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР