45 младежи от Португалия ще посетят Златоград в рамките на

...
45 младежи от Португалия ще посетят Златоград в рамките на
Коментари Харесай

45 младежи от Полтугалия гостуват в Златоград по програмата "Еразъм+"

45 младежи от Португалия ще посетят Златоград в границите на продан по програмата " Еразъм+ ". Това са девойки и момчета, учащи се за специалности в областта на туризма

Първата група младежи на възраст от 18 до 21 години, съпровождана от двама ръководители, стартират от през днешния ден до 23 юли. По-голямата част от младежите ще бъдат ангажирани на рецепция в хотели в града в сходство с техния професионален профил, а трима от приключилите " Екотуризъм " ще бъдат ангажирани с промотиране на Златоград като туристическа дестинация.

По време на престоя си младежите ще преминат къс езиков курс, включващ британски език за работа в хотела и съществени изречения на българския език. Португалските участници ще се срещнат с естествените и културните забележителности на Златоград, като ще научат за живите български обичаи, ще посетят близки забележителности, измежду които Перперикон, пещерата " Ухловица " и Агушевите конаци.

Втората група участници ще бъдат през месец септември, а третата ще бъде през месец октомври и ноември, когато се организира " С кариерата в Златоград ". Домакин на събитието е фондът за развиване и поддръжка на бизнеса в качеството си на сътрудник по план, финансиран по стратегия " Еразъм + ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР