45-годишният Сейхан е бивш служител на фирма за дърводобив, уволнили

...
45-годишният Сейхан е бивш служител на фирма за дърводобив, уволнили
Коментари Харесай

Вижте каналджията, който се качи дрогиран зад волана на тир и се опита да премине Бургас със 72-ма мигранти

45-годишният Сейхан е някогашен чиновник на компания за дърводобив, уволнили го и решил да завоюва лесни пари с трафика на мигранти

Районна прокуратура Бургас ще желае непрекъсната мярка „ задържане под стража “ за каналджията, който се качи дрогиран зад кормилото на тир и опита да прекара през Бургас 72-ма мигранти.

Флагман.бг заяви пръв за случая в събота сутринта.

Припомняме, че тогава лидерът на тир не се подчинява на стоп палка на контролно-пропусквателен пункт „ Пода “ и навлиза с висока скорост по бул. „ Тодор Александров “ в Бургас. Полицейските чиновници с вериги с шипове го чакат на светофара на ул. “Спортна “, само че малко преди този момент, посредством разнообразни маневри патрулните коли въпреки всичко стопират тира до бензиностанция „ Лукойл “.

Шофьорът се пробва да избяга, изоставяйки камиона, само че бързо е арестуван.

Оказва се, че транспортира 72-ма незаконни, самоопределящи се като афганистанци. Самият той пък се е качил зад кормилото дрогиран с метамфетамин. Незабавно е арестуван.

Според информация на Флагман.бг името на каналджията е Сейхан Ахмед, на 45 години. Той е роден в Кърджали, само че живее в хасковската община Маджарово. Наши източници разкриват, че преди време е бил водач на компания за дърводобив, само че са го хванали да кара пийнал и са го уволнили. Сега очевидно се е опитал да изкара лесни пари.

Прокуратурата ще упорства за непрекъснат арест, а поради сериозността на действието, се чака и ефикасна присъда за Сейхан.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР