45-годишна учителка е задържана в град Бернал (Аржентина) с обвинения

...
45-годишна учителка е задържана в град Бернал (Аржентина) с обвинения
Коментари Харесай

Учителка изнасилвала сина си и пращала видеоклипове на гаджето си

45-годишна учителка е арестувана в град Бернал (Аржентина) с обвинявания в обезчестяване на 7-годишния си наследник, който е с увреждания. В допълнение, дамата записала действието си и изпратила файловете на колегата си посредством WhatsApp. Мъжът е обект на следствие за наркотрафик и е арестуван в град Неукен, написа kanal3.bg.

С ареста на този 44-годишен мъж през 2018 година почнало редом следствие, откакто полицията разкрила над 100 видеоклипа, съдържащи детска порнография, в които брачната половинка и детето му се появяват на мобилния му телефон. Полицията в Буенос Айрес арестувала обвинения предишния петък. Жената, която е и майка на друго 13-годишно момче, е упрекната в " полова корист при усложнени условия и трафик на малолетни ".

Както заяви ABC, " злоупотребата, следена в записите, е единствено със сина, който има двигателно увреждане. В момента се счита, че няма различен малолетен участник “, съобщи прокурор Даниел Ичазо пред " TN ", който не изключва, че видеоклиповете може да са споделени и по интернет. Ичазо също е показал, че обвинената се е появила на записа и заради тази причина " присъединяване ѝ в акта е потвърдено ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР