45-годишна жена е пребита с бокс до смърт от мъжа,

...
45-годишна жена е пребита с бокс до смърт от мъжа,
Коментари Харесай

Жена беше пребита до смърт от мъжа, с когото живее

45-годишна жена е пребита с бокс до гибел от мъжа, с който е живеела, и от негов комшия. Тя е открита от щерка си обезобразена и в безпомощно положение. Приета е с тежка черепно-мозъчна контузия в „ Пирогов ”, където няколко дни по-късно умира. Случаят е от края на юни. Мъжът, който е нанесъл съдбовния побой, е със серия престъпни прояви.

„ Майка ми и въпросният мъж – Росен, се срещат в обществена мрежа през март. Започват да излизат по футболни мачове и по кафета. Майка ми се реалокира в края на април да живее при него. Направи ми усещане, че тя до момента в никакъв случай не е излизала да живее с мъж ”, споделя дъщерята на убитата жена Габриела Манолова.

„ Не сме си мислили, че може да се стигне до такава свирепост. Майка ми дълги години работи в магазин, само че ненадейно реши да напусне. Обясни, че желае да си почине малко. Явно въпросният Росен я е предиздвикал да го направи. Не ми е споделяла да е имала проблеми. Не сме усетили и мъжът да е нападателен. За него не знаехме нищо ”, сподели още тя.



На 24 юни Росен се обажда на приятеля на Габриела, с цел да прибере майка си, с която се били скарали. „ Когато стигнахме до адреса, той ни чакаше долу. Влязохме вътре. По неизвестно какви аргументи ни вкара при комшията, който стоеше с бокс в ръка при бременната си жена. Аз желаех да видя майка си и му споделих да ни заведе там. Росен отвори вратата на неговия апартамент. Заварихме майка ми да лежи гола на дивана, покрита с чаршаф. Цялото ѝ лице беше в синини. Кръв излизаше от устата. Аз повиках полицията ”, изяснява дъщерята на жертвата.

Мъжът обяснил, че е блъснал единствено един пестник. „ Тя, в случай че не се неистина, още тогава е изпаднала в кома. От Спешна помощ ни споделиха, че много часове е била в това положение. Майка ми лежа 17-18 дни в дълбока кома ”, добави Габриела.

От прокуратурата изясняват, че Росен и неговият комшия са арестувани. Повдигнато е обвиняване за опит за съзнателно ликвидиране в съучастничество. И двамата мъже не вършат признания. За Росен е известно, че в предишното има пет присъди –  сред които за обири и за шофиране под въздействието на алкохол. За съседа му е ясно, че е с чисто правосъдно минало.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР