45 футболни фенове на черногорския отбор „Сутиеска са задържани, след

...
45 футболни фенове на черногорския отбор „Сутиеска са задържани, след
Коментари Харесай

Арестуваха 45 черногорски фенове, обрали бензиностанция в село Добри дял

45 футболни почитатели на черногорския тим „ Сутиеска " са арестувани, откакто тази нощ са откраднали храни и питиета за 900 лева от бензиностанция край лясковското село Добри дял. Автобусът е спрян от полицията рано сутринта край Севлиево и ескортиран до районното полицейско ръководство в Горна Оряховица, където пасажерите са арестувани за период до 24 часа.

На път след срещата с „ Лудогорец " в Разград почитателите на черногорския футболен тим безусловно нахлули в бензиностанцията на основния път София Варна край село Добри дял и почнали да грабят храни и алкохол. Докато чиновниците реагират, рейсът потеглил, а от бензиностанцията алармирали полицията.

Автобусът е хванат край Севлиево и е конвоиран до районното полицейско ръководство в Горна Оряховица, където 45 от пасажерите са арестувани, а извън изчакваха тримата водачи.

Шофьорите, не са арестувани, тъй като не са слизали от рейса на бензиностанцията, само че пред екипа ни признаха, че след мача почитателите са използвали съществено количество алкохол.

След задържането футболните почитатели са възстановили вредата от 900 лева на бензиностанцията, от където отхвърлиха да разясняват случая. Разпитите не престават. Очаква се наложено административно наказване на арестуваните.

Автор: Мирела Дончева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР