44% от американците одобряват начина, по който президентът на Съединените

...
44% от американците одобряват начина, по който президентът на Съединените
Коментари Харесай

Приятни новини за Байдън, какво става в САЩ

44% от американците утвърждават метода , по който президентът на Съединените щати Джо Байдън се оправя с работата си в Белия дом, до момента в който 56% не го утвърждават, демонстрират резултати от изследване на CNN, представено от БНР.

-->
В предходната сходна анкета, извършена през юни и юли, рейтингът на утвърждение на Байдън беше едвам 38%.

Неговото ръководство на американската стопанска система пък получава утвърждението на 36% от американците, до момента в който утвърждението към повежданата от Байдън външна политика е 42 на 100, демонстрира още изследването.

Едва 22% от интервюираните разказват икономическите условия в Съединени американски щати като положителни, а 78% декларират, че са неприятни. Това въпреки всичко съставлява известно усъвършенстване спрямо предходното изследване , когато единствено 18% от интервюираните споделиха, че икономическите условия са положителни.

Въпреки това упованията за стопанската система на Съединени американски щати в границите на идващите 12 месеца са отбелязали спад, като единствено 40% от интервюираните декларират, че икономическите условия ще бъдат положителни спрямо 58%, съгласно изследването, извършено през юни - юли.

Последното изследването по поръчка на CNN включва 1982 пълнолетни американци, като допустимата неточност е от +/- 3,1%, а равнището на доверие е 95 на 100.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР