44-годишният ерген Асен Василев е приютил майка си в София.

...
44-годишният ерген Асен Василев е приютил майка си в София.
Коментари Харесай

Скандални разкрития! Лъсна истината с кого живее Василев, няма да повярвате коя е жената до него

44-годишният ерген Асен Василев е приютил майка си в София. За новото си местопребиваване се похвали самата Йорданка Василева в обществената мрежа фейсбук. Там тя е вписала, че живее в столицата, а не в родното на семейството Хасково. Майката на някогашния финансов министър е била дълготраен инженер, само че е пенсионирана от дълго време. Асен е първороден наследник за нея и брачна половинка ѝ Васко, който пък е работил като началник на КАТ в Хасково, а по-късно е бил и строителен надзирател на огромния градеж на автомагистрала „ Марица “, който се случва по време на първия мандат на Асен като министър на стопанската система в служебното държавно управление на Марин Райков през 2013 година

Василев бил извънредно завързан към майка си още от дребен. В детството му тя първа усетила музикалните му заложби и била повода Василев да стартира да посещава уроци по пиано, а по-късно и да се причисли към известния хасковски хор „ Лира “ към езиковата гимназия в града, написа Ретро. Впоследствие обаче кариерата му на оперен артист се провалила, въпреки да ходел на уроци при популярен тенор от международна класа в Америка. Когато съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ бил на 4 годинки, се родила и сестра му Кристина. Понастоящем тя е сполучлива и богата архитектка в Германия.

По документи Асен Василев се показва за един от най-бедните политици у нас. В декларациите си пред КПКОНПИ той е вписал, че има само непретенциозен апартамент. Жилището от 54 квадрата съпредседателят на Политическа партия придобива още през 2016 година против съвсем жълти стотинки, поради цените на имотния пазар в София – едвам 58 хиляди лв.. Не е ясно дали към днешна дата го населява, дали то се употребява от майка му, или пък двамата живеят на напълно друг адрес, в парцел, който не се води на името на Василев и не е заявен пред КПКОНПИ. В последните месеци той е забелязван постоянно в първокласна постройка на столичната ул. „ Чаталджа “, където някои считат, че живее. В същото здание, строго охранявано непрекъснато от гардове на НСО, се организират и тайните срещи на цялото управление на „ Промяната “.

Адресът по персонална карта на Асен обаче към момента се води в Хасково, където е родният му дом. Там фамилията му има апартамент в неотдавна саниран панелен блок, където в действителност е минало детството му, преди да замине да учи в „ Харвард “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР