44-годишната Шанън Колинс, известна още като сестрата във фитнеса в

...
44-годишната Шанън Колинс, известна още като сестрата във фитнеса в
Коментари Харесай

„Без особен ред: жена каза как бързо да отслабнете

44-годишната Шанън Колинс, известна още като " сестрата във фитнеса " в Instagram, постоянно споделя препоръки за фитнес онлайн. Наскоро тя разкри най-хубавите си секрети, които могат да оказват помощ на хората да се тонизират и да се усещат ужасно. 

На 35 дамата изглеждаше напълно друго, тъй като по това време не следеше диетата си. Тя призна, че похапва пица за у дома съвсем всеки ден и пие половин бутилка вино няколко пъти седмично. Наскоро Шанън описа какъв брой доста се е трансформирал животът й след отказването от неприятните привички. Според нея тя трябваше да се научи да бъде по-последователна и да прави неща, които в действителност биха съдействали за нейния прогрес.
Това включваше основаване на график за подготовка, следене на напредъка и неправене на неща, които не харесва, било то избрани извършения или ястие на избрани храни, пише Daily Star.  Жената даде препоръки по какъв начин да отслабнете бързо, наднормено тегло, помпане на корема, фитнес, диета, вярно хранене, здраве Шанън описа какъв брой доста се е трансформирал животът й след отказването от неприятните навици Снимка: thegymnurse/Instagram
Жената също се възползвала доста от храната, от която получавала задоволство, и от приготвянето на храна. Освен това Шанън сподели, че не би трябвало да довеждате всичко до прекаленост, без значение дали става въпрос за извършения или диета. Също по този начин би трябвало да зададете реалистични упования и да си поставите дребни цели, с цел да постигнете стремежи резултат с течение на времето.

„ В никакъв съответен ред! Ключът е да се подготвите за триумф и да не се поставяте в състояние, в което да се обезсърчите и разочаровате. Това идва от реалистични упования и рационални цели. Да поставите целия свят на раменете си и по-късно да се разстроите когато... Ако не се получи, не е почтено към вас. Разочарованието ви кара да се откажете и да напуснете. Напускането не ни приближава до мястото, където желаеме да бъдем. Голяма част от моята убеденост и триумф пристигна от това, че изпълних обещанията, които си дадох. Това се случи, тъй като не подвигнах летвата прекомерно високо и си сложих дребни, постижими цели. Не направих всичко едновременно ", написа дамата в Instagram.
Шанън означи, че цели като „ Трябва да сваля 9 кг до... “ не са потребни и също могат да основат нереалистични упования. Тя добави, че би трябвало да упражнявате с сътрудник или треньор, който ще ви поддържа и ще ви освободи от времеви ограничавания.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР