44-годишната Наталия Бочкарева почина, след като според съобщенията се почувствала

...
44-годишната Наталия Бочкарева почина, след като според съобщенията се почувствала
Коментари Харесай

Откриха мъртва дъщерята на приближен до Путин в Единна Русия

44-годишната Наталия Бочкарева умря, откакто съгласно известията се почувствала зле предходния ден в жилището си в московския квартал Пресненски. Тя е щерка на починалия някогашен регионален шеф Василий Бочкарев. Бочкаревабеше открита в жилището си в Москва от пазач, който се обади в полицията, с цел да заяви, че е спряла да отваря вратата, съобщи.

Полицаите отишли в парцела в влиятелния квартал Пресненски на 11-и юли, отворили входната врата и вътре се натъкнали на мрачната панорама на мъртвото тяло на Наталия.По предварителни данни няма следи от насилствена гибел.Баща й Василий ръководи Пензенска област от 1998 до 2015 г.Година откакто напусна поста, 67-годишният мъж, който членуваше към партията на Владимир Путин " Единна Русия ", заболява от рак на белия дроб.Известно е, че след гибелта на татко си Наталия ръководи фамилния дървопреработвателен бизнес.

Тя влезе в заглавията преди две години, откакто стана жертва на машинация.В продължение на два месеца Наталия изпращала на самозвана врачка 136 000 паунда, с цел да ѝ отстрани " проклинание ".В последна сметка полицията се намеси.По предварителни данни Наталия е страдала от сърдечни проблеми.Миналата седмица различен съдружник на Путин ненадейно умря по необясними аргументи.Беларуският министър на превоза и известията Алексей Авраменко умря мистериозно, само че повода за гибелта му не е разкрита.

По-рано този месец съветски основен прокурор беше открит мъртъв в река, само че съгласно известията „ не се е удавил “.Андрей Фомин плувал във Волга, когато ненадейно умрял.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР