44-годишна жена е задържана с полицейска заповед в края на

...
44-годишна жена е задържана с полицейска заповед в края на
Коментари Харесай

Задържаха жена, превозвала 10 китайци в лека кола

44-годишна жена е арестувана с полицейска заповед в края на предходната седмица от кюстендилски криминалисти в границите на провеждана профилирана интервенция.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 1079
Тя е превозвала в автомобила си „ Ауди “ 10 китайски жители.

Водачката не се е подчинила на подаден сигнал от полицейски чиновници за прекъсване и инспекция в региона на с. Граница, спряна е в с. Багренци.

Водачката на автомобила е адресно записана в с. Долна Гращица. Превозваните жители са имали персонални документи, издадени от Китайската национална република.

При последвалите процесуални дейности на адреси, населявани от 44-годишната жена, са открити и конфискувани 12 боеприпаса от друг диаметър, регистрационни табели на коли, огромна сума пари в евро, мобилни телефони, голям брой тетрадки с имена и телефони.

Чуждите жители, които е превозвала 44-годишната жена, са предадени на работа „ Миграция “, а по-късно са настанени в Център за настаняване на мигранти в столицата.

В рамките на интервенцията е конфискуван е и лек аавтомобил „ Рено “, който е тестван в региона на с. Берсин, ръководен от 37-годишен кюстендилец, както и съхраняваните в автомобила движимости.

По случая е формирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Кюстендил, работата продължава под надзора на прокурор от Районна прокуратура – Кюстендил.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР