44-годишен бургазлия е открит мъртъв снощи в жилището си в

...
44-годишен бургазлия е открит мъртъв снощи в жилището си в
Коментари Харесай

44-годишен служител на летище открит мъртъв в банята

44-годишен бургазлия е открит мъртъв нощес в жилището си в жк " Лазур ". По данни на полицията сигналът при тях е постъпил в 18,10 ч. на 4 юли. За нещастието алармирал другар на жертвата, който разкрил тялото на Иван Кубаков в локва кръв в банята. По натрупа са открити порезни рани в региона на лявата предмишница. До мъртвия мъж е открит кървавен нож с черна ръкохватка.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, като главната версия е самоубийство.

Съседи на Иван Кубаков са потресени от нещастието. Те го разказват като доста добър и самоотвержен човек. Мъжът е чиновник на Летище Бургас, като отговарял за поддръжката на автопарка. Негови сътрудници са потресени, защото до последно Иван се шегувал, нямало никакви признаци да го изтезават някакви проблеми.

" Не мога да допускам още... Заснел си последният залез преди да отлетиш към небесата! Мир и светлина за душата ти, Ванко! ", написа пък негова другарка във фейсбук, разяснявайки последната фотография, която Кубаков е качил на страницата си в обществената мрежа.

Тя е от летището, както и доста други, които разкриват любовта на мъжа към самолетите и работата му, както и към парашутизма. Кубаков се занимавал от юноша с този спорт. Нямал семейство, само че от 1-2 години имал другарка украинка. 44-годишният мъж не е оставил предсмъртно писмо.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР