43-годишният Иън Баунах е арестуван от властите във Флорида, след

...
43-годишният Иън Баунах е арестуван от властите във Флорида, след
Коментари Харесай

Бодибилдър убил и изгорил останките на бившата в задния си двор

43-годишният Иън Баунах е задържан от управляващите във Флорида, откакто останките на някогашната му брачна половинка - Кати Баунах, е били открити в огнището в задния му двор, съобщи Fox News.

Бодибилдърът е упрекнат в преднамерено ликвидиране първа степен, противозаконна кремация, владеене на опиати и нарушение на регламента за приложимост на огнестрелни оръжия.

39-годишната жертва бе оповестена за търсене от близки на 30 септември, само че след подробно претършуване на дома на някогашния ѝ брачен партньор са открити остатъци от тялото ѝ в огнището. Полицията също по този начин открива големи количества стероиди и даже заглушители за огнестрелни оръжия.

При развода им е открито практикуване на принуждение от Иън към половинката си, както и против едно от двете им деца.

В нощта на изгубването Кати оставя децата у другари, след което декларира, че ще навести някогашния, с цел да прибере част от движимостите си от вкъщи му. Именно тогава тя е видяна жива за последно.

Следователите разговаряли с мъжа в деня след обявата за нейното търсене, а автомобилът ѝ бил към момента паркиран пред къщата. Не са открити в началото улики за убийството, само че на по-късен стадий колата е открита на напълно друга локация в региона и това дава съображение на съда, с цел да изиска обиск, който води и до ареста на Иън Баунах.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР