43-годишният Ганчо, който счупи стъкло с голи ръце в Пловдив,

...
43-годишният Ганчо, който счупи стъкло с голи ръце в Пловдив,
Коментари Харесай

Пуснаха срещу 500 лв. мъжа, счупил стъкло на бус в Пловдив

43-годишният Ганчо, който счупи стъкло с голи ръце в Пловдив, излиза от ареста против парична гаранция в размер на 500 лева Това е решението на Районния съд. 

Сумата би трябвало да бъде импортирана в 10-дневен период. Съдия Тухчиева не се съгласи с претекстовете на прокуратурата, че Ганчо е публично рисков. Както арестуваният, по този начин и юристът му останаха удовлетворени от решението. 

" Докато гледах репортажа за случилото се ми направи мощно усещане, че пострадалия много сепнато изяснява какво е претърпял. Съвсем непосредствено изясни, че е подхванал изпреварване с включен десен мигач.  Ганчо би трябвало да бъде осъден, да бъде вразумен, а посредством него да се каже на всички останали, че по този начин не може да се постъпва на пътя. Искането Ганчо да е арестуван под стража може да е целесъобразно, само че не е пропорционално ", сподели бранителят на Ганчо. 

" Да, Ганчо е отговорен. Ние сме подготвени за сключим съглашение още в този момент, само че апелирам ви, дайте справедливата мяра. Този човек не е за задържане под стража ", обърна се юристът към съдията в залата преди да вземе решението. 

В правосъдната зала стана ясно, че за 20 години Ганчо има три наложени санкции на пътя, като те са в размер до 20 лева. 
 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР