43-годишен румънски шофьор на камион, който вече беше осъден на

...
43-годишен румънски шофьор на камион, който вече беше осъден на
Коментари Харесай

Доживотен затвор за румънски тираджия, убил и изнасилил трупа на млада французойка

43-годишен румънски водач на камион, който към този момент беше наказан на пожизнен затвор в Германия през 2017 година, през днешния ден призна виновността си за убийството на френска студентка в Австрия през 2014 година Мъжът призна и, че откакто е умъртвил дамата е изнасилил натрупа ѝ, оповестява Българска телеграфна агенция.

20-годишната Люсил Клобют от региона на Лион беше открита мъртва на 12 януари 2014 година на брега на река Ин в Куфстайн в Тирол, където била на студентски продан по програмата Еразъм. Разследващите заключили, че тя е била жертва на експанзия предната вечер на връщане от другарка. Жената била ударена на няколко пъти по главата с железен кол.

Румънски камионджия задържан в Германия за убийствата на французойка и германка

Чрез ДНК и подобие в осъществяването на закононарушението служителите на реда след това стигнали до извода, че има връзка сред това ликвидиране и убийството през ноември 2016 година на 27-годишната Каролин Грюбер в Ендинген покрай Фрибург в Германия. Жената е била убита, до момента в който била на джогинг. Освен това и при нея имало обезчестяване след гибелта ѝ.

По време на процеса в Германия против румънеца Каталин К. психиатър сподели, че става дума за типичен случай на сериен палач, който може да повтори закононарушенията си, в случай че един ден излезе на независимост.

Днес австрийски съдии единомислещо взеха решение, че Каталин К е отговорен, само че се въздържаха да произнесат спомагателна присъда, защото немското правораздаване към този момент му е дало оптималната доживотна присъда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР