43-годишен мъж е арестуван за убийство на куче в пернишкото

...
43-годишен мъж е арестуван за убийство на куче в пернишкото
Коментари Харесай

Горският служител Стоил Компира разстрелял спящо куче в село до Перник

43-годишен мъж е задържан за ликвидиране на куче в пернишкото село Кладница, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. Задържаният е Стоил Стоилов и е чиновник на локалното горскто стопанство, научи " 24 часа ".

В четвъртък 51-годишен мъж подал сигнал в полицията, че пред вилата на родителите му е разстреляно кучето им.

В четвъртък притежателите на животното отишли до вилата си. Кученцето легнало пред портата на къщата и заспало. В този миг хората чули да минава кола, а малко по-късно изстрел и скимтене. Възрастният човек се затичал на открито и видял натрупа на домашния си любим. Джипът, който се отдалечавал бил на горското стопанство.
Служителите на Министерство на вътрешните работи и ветеринар незабавно отишли на мястото. Само след час е арестуван Стоил Столиов, прочут в околията като Компира. Криминалистите взели оръжия от вкъщи му, както и ловни титли, за които ще се открива дали са законни.

" Чакаме следствието да завърши и в случай че този чиновник е отговорен, ще предприемем ограничения. Не толерираме сходни дейности ", споделиха от Югозападното държавно дружество, които са работодатели на задържания. със случая се ангажира и шефът на предприятието инж. Дамян Дамянов и даде обещание строги ограничения. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР