42-годишната Рабие Муса от руенското село Череша е издъхнала, след

...
42-годишната Рабие Муса от руенското село Череша е издъхнала, след
Коментари Харесай

Руенското село Череша плаче за 42-годишната Рабие, издъхна в жестоки мъки

42-годишната Рабие Муса от руенското село Череша е издъхнала, откакто 10 дни беше сред живота и гибелта, написа " Флагман ".

``
реклама

Жената получи тежки изгаряния по цялото тяло при пожар в дома й на 3 февруари. Тя бе призната в УМБАЛ-Бургас, а оттова превозена в Клиниката по изгаряния във Варна, където лекарите правеха всичко допустимо, с цел да я спасят. Усилията им обаче не са помогнали, Рабие е издъхнала през вчерашния ден в късния следобяд, науччи Флагман.бг от нейни близки. 

„ Беше прелестен човек, постоянно дружелюбна, помагаше на всеки, на мравката път правеше. Много ни е тежко, ще ни липсва “, ридаят роднините й. Тялото на Рабие ще бъде превозено през днешния ден в родното й село от Варна. 

Рабие живеела на втория етаж в бащината къща. Именно оттова е тръгнал опустошителният пожар, който лиши живота й. Тя присъединила бързовар, с цел да стопли вода. От уреда, евентуално поради късо съединяване, тръгнали пламъците, които за секунда обхванали цялата стая, в която е била жертвата. Бащата на Рабие съумял да я извади от огъня, само че изгарянията били доста тежки. 

„ Рабие бе разведена от доста години, върна се при майка си и татко, когато се раздели с мъжа си. Отгледа прелестен наследник, възпита заслужен мъж. Щастието при Рабие пристигна преди няколко години, когато ожени единственото си дете. Сега синът й е щастливо женен. С жена му живеят в прилежаща къща от тази на Рабие и разделят общ двор. За него ще е най-тежко, имаше доста мощна връзка с майка си. Бог да му е в помощ ", описа комшия на фамилията пред Флагман.бг.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР