42-годишна жена от Пазарджик е загинала при катастрофа с пиян

...
42-годишна жена от Пазарджик е загинала при катастрофа с пиян
Коментари Харесай

Жена загина при катастрофа с пиян шофьор край монтанско село

42-годишна жена от Пазарджик е починала при злополука с пийнал водач на северния път сред Видин и Монтана край монтанското село Доктор Йосифово, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Трагедията се е случила към 2:30 часа тази нощ (20 против 21 юли) след конфликт на микробус с немска регистрация и лек автомобил.

Загиналата е пътувала на предната седалка на микробуса. Тя, дружно със фамилията си, се прибирала от Германия в България за лятото. Зад кормилото бил брачният партньор ѝ, а на заднана седалка пътували двете деца на фамилията - на 2 и на 13 години, както и детегледачка на 72 години.

Досега е открито, че и двата автомобила са пътували в една посока – към Монтана, а аргументите за злополуката към момента се обясняват. Пробата за алкохол на лидера на микробуса е негативна, а тази на водача на лекия автомобил е позитивна – 1,74 промила алкохол.

Всички останали, пътуващи в двата автомобила, са откарани за обзор в Центъра за незабавна здравна помощ в Монтана и са освободени, защото нямат основни пострадвания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР