42-годишен криминоген от Бургас също бил в схемата Разбиха наркооранжерия

...
42-годишен криминоген от Бургас също бил в схемата Разбиха наркооранжерия
Коментари Харесай

Разбиха наркооранжерия в с. Пирне, щракнаха белезниците на четирима мъже, докато събират готовата продукция

42-годишен криминоген от Бургас също бил в схемата

Разбиха наркооранжерия в айтоското село Пирне. Ченгетата нахлули в къща, ситуирана в югозападния завършек на селото, където по време на бране на готовата продукция, премахване и изнасяне на канабисови растения са спипали четирима мъже. Акцията е извършена минути преди среднощ на 31 октомври т.г., научи Флагман.бг

Интересното е, че най-младият от " берачите " бил на 17 години, а най-възрастният – на 79 година При претършуване на обекта са намерени 10 растения канабис, с височина към 170 см., голям брой клони от същите растения, съцветия, както и изсушени съцветия - зелена тревна маса. Количеството на съцветията от суха зелена тревна маса е 300 гр.

Оранжерията била добре оборудвана, а „ служащите “ разполагали с вакуумиращо устройство за готовата трева, течни торове и други движимости, имащи отношение към осъществяваната активност.

В прилежащото към къщата дворно място, в оранжерия, покрита с полиетилен с обща повърхност към 21 кв.м., са открити и конфискувани голям брой листа и съцветия от канабисови растения.

От спомагателните полицейски дейности е установено, че съпричастност към незаконното действие има и 42-годишен криминоген от Бургас. Той е арестуван от чиновници от отдел „ Криминална полиция “ към ОДМВР.

Работата по документиране на незаконната активност на лицата продължава от чиновници на Районно ръководство - .
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР