412 544 клиенти на ЧЕЗ Електро България“ АД са предпочели

...
412 544 клиенти на ЧЕЗ Електро България“ АД са предпочели
Коментари Харесай

Над 412 хил. клиенти на ЧЕЗ получават фактурите си онлайн

412 544 клиенти на „ ЧЕЗ Електро България “ АД са предпочели да получават сметките си по електронен път, оповестяват от компанията.

През 2018 година отказалите се от хартиения притежател на сметката за електрическа енергия са 44 787. Близо 17 000 от тях са създали регистрацията си за електронна фактура по време на We Do Green – самодейност на „ ЧЕЗ Електро България “ АД за засаждане на дървета в обезлесени територии в гори, паркове и обитаеми места в Западна България.

По време на събитията от We Do Green над 300 доброволци са засадили 1 774 дървета на територията на Западна България, а употребяващите електронна фактура клиенти на „ ЧЕЗ Електро България “ АД са избавили от изсичане три пъти повече дървета, прецизират от компанията. Предоставената опция за електронна фактура е разрешила на клиентите й да понижат потреблението на хартия с 9 888 000 листа годишно, с което всяка година икономисват 211 мегаватчаса електрическа енергия, нужна за производството им.

Електронната фактура дава достъп на клиентите до списък на месечните им сметки за електрическа енергия, означават от ЧЕЗ. Тя е безвъзмездна и може да бъде декларирана на корпоративния уеб страница www.cez.bg, в центровете за обслужване на клиенти на „ ЧЕЗ Електро България “ АД, на телефон 0700 10 010 или в офисите на EasyPay.

За задачата е належащо да се даде потребителски номер, оторизационен код и имейл адрес. След регистрацията клиентите могат да наблюдават документите си както в електронния списък на уеб страницата, по този начин и на посочения от тях имейл адрес. /investor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР