40 страници мотиви за вот на недоверие към правителството на

...
40 страници мотиви за вот на недоверие към правителството на
Коментари Харесай

С 40 страници вот на недоверие тръгва БСП

40 страници претекстове за избор на съмнение към държавното управление на Борисов за неуспех в политиката по екология и околна среда през днешния ден внесехо от Българска социалистическа партия.

По думите на водача на партията Корнелия Нинова формалните претекстове към този момент могат да бъдат прочетени с детайлности, само че няма по-силни претекстове от обстоятелствата.

" Половин милион българи сега са в режим на водата, има сериозна заплаха това число да пораства. Дишаме един от най-мръсния въздух в Европа, а България е превърната в бунище за отпадъци освен от Европа, само че и от Третия свят ", акцентира Нинова и добави, че всеки ден излизат нови обстоятелства за отпадъци, импортирани в България за изгаряне.

Корнелия Нинова обоснова и ролята на вота на съмнение, като изрази сигурност, че в случай че не са сложили тематиката по този метод, доста от нещата, свършени от държавното управление до момента, нямаше да се случат.

Направеното обаче до момента са краткотрайни ограничения, палиативни и съставляват гасене на пожари за понижаване на публичното напрежение. " Тези ограничения не вземат решение систематичния проблем ", акцентира ръководителят на Българска социалистическа партия.

Дори да се откри решение на рецесията в Перник, ръководещите не знаят какво ще се случи с Шумен. " Как ръководещите ще изпълнят язовир Тича? Или в Сливен - бент. Асеновец. Как ще се обезпечи вода на Ботевград, Търговище, Ловеч, на доста регионални и общински центрове, където сега има същия проблем? ", попита Нинова.

По отношение на боклука вниманието е концентрирано върху боклука, приближаващ от Италия, само че от левицата остро слагат въпроса за вноса и изгарянето на отпадък от трети страни. " Тези отпадъци не са паднали от небето. Те са минали през българска митница, за тях са получени позволения от български институции, някой си е сложил подписа върху това, с цел да трансфорат България в сметището на света ", сподели още Корнелия Нинова. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР