40-годишният играч ще удължи споразумението си с “росонерите за още

...
40-годишният играч ще удължи споразумението си с “росонерите за още
Коментари Харесай

Решено е: Ибрахимович остава в Милан за още една година

40-годишният състезател ще удължи съглашението си с “росонерите ” за още един сезон, откакто досегашният договор сред двете страни изтече предходната седмица. Това ще стане против алегорична заплата от 1-1,5 млн. евро, към която има и бонуси, зависещи от броя голове и асистенции. Както е известно, няма да играе най-малко до края на годината, откакто се подложи на интервенция на коляното си.

Междувременно, Джанлука Ди Марцио даде информация за обстановката с трансферните цели, върху които работи. Клубът продължава да договаря с за. Също по този начин италианският първенец е отправил първата си оферта към за. Тя е била в размер на 20 млн. евро плюс
бонуси и не е задоволила настояванията на белгийския отличник. Оттам са получили предложение за атакуващия халф и от, откъдето са подготвени да извадят 30 млн. евро плюс бонуси. Самият състезател избира, а клубът му се интересува от двама футболисти от Примаверата на миланския гранд: и. Що се отнася до от, “росонерите ” към момента не са се отказали от опцията да го привлекат, защото към момента не са постигнали сделка с клуба му за негов трансфер.

Снимки: Gettyimages

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР