40-годишната журналистка Лиза Бренън-Джобс продължава да разкрива подробности за отношенията

...
40-годишната журналистка Лиза Бренън-Джобс продължава да разкрива подробности за отношенията
Коментари Харесай

Щерката на Стив Джобс хвърли нова бомба: Баща ми ме караше да гледам сексуални сцени с ...

40-годишната журналистка Лиза Бренън-Джобс продължава да разкрива детайлности за връзките си с починалия й татко - създателя на Apple, Стив Джобс. Този път тя сподели, че татко й я е принуждавал да участва на интимни подиуми сред него и мащехата й, оповестява The Sun.

Както БЛИЦ заяви, през септември ще излезе книгата на Лиза " Small Fry ", огромна част от която ще е отдадена на връзките й с милионерския й татко. Журналистката към този момент показа с читателите фрагменти от бъдещата книга. Жената сподели, че на смъртното си легло Стив Джобс й споделил, че мирише на тоалетна. Освен това Лиза се оплаква, че татко й бил лаком и в никакъв случай не й давал спомагателни пари.

Дъщерята на Джобс сподели, че татко й я принуждавал да участва по време на полови подиуми с неината мащеха. Според Лиза Стив целувал и галел новата си брачна половинка и в това време забранявал на щерка му да напусне стаята. В резултат на това момичето било насила да остане близо и да гледа сцените.

" Остани тук, ние имаме фамилен момент. Важно е да се опиташ да станеш част от това семейство ", й казвал Стив.

Важно е да се означи, че съгласно Лиза татко й в никакъв случай не е показал полово внимание към самата нея. Нито тя, нито майка й в миналото са твърдели, че милионерът е педофил. Въпреки това майката на журналистката признава, че Стив Джобс неведнъж осмивал връзката на щерка й с момчетата и мръсно се шегувал по половите въпроси.

" Той се държеше неуместно, тъй като не знаеше по какъв начин да се оправя по-добре ", прибавя майката на Лиза.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР