40-годишна жена беше убита в американския щат Минесота, след като

...
40-годишна жена беше убита в американския щат Минесота, след като
Коментари Харесай

Грешка или...? Американски полицай застреля жена без причина

40-годишна жена беше убита в американския щат Минесота, откакто се обадила на 911 с искане за помощ, заяви „ Ню Йорк поуст “. Инцидентът е станал в град Минеаполис. Австралийката Джъстин Демънд се обадила в полицията към 23:30 часа вечерта, искайки помощ поради допустимо нахлуване в дома й. Жената споделила, че чула звук в двора си.
Двама полицейски чиновници са били изпратени към мястото. Рутинната им инспекция обаче се трансформирала във съдбовен случай. Единият от служителите на реда прострелял дамата, която тръгнала към тях, откакто видяла патрулката.

„ Майка ми е мъртва, тъй като полицейски чиновник я прострелял по аргументи, които не са ми известни. Искам отговори “, съобщи доведеният наследник на убитата жена.

Криминалните служби са почнали следствие по случая. Двамата полицейски чиновници са били с изключени камери – нещо, което е неразрешено в полицията. Разследва се и за какво не са били включени устройствата.

Кметицата на Минеаполис Бетси Ходес съобщи, че събитията към стрелбата са доста „ притеснителни “. Тя прикани бързо да бъдат открити отговори за какво се е стигнало до съдбовния случай.

Убитата австралийка е била инструктор по йога. Нейни близки и съседи се събраха към мястото на случая и желаеха пояснение от силите за сигурност. Местни правозащитни организации също се изрекоха остро против дейностите на служителите на реда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР