40. Чудя се! Дайте си време да обмислите нещата, така

...
40. Чудя се! Дайте си време да обмислите нещата, така
Коментари Харесай

40 неща, които всеки човек трябва да изрече през живота си

40. „ Чудя се! " Дайте си време да обмислите нещата, по този начин времето, което прекарвате, с цел да вършиме нещата ще бъде по-ползотворно.

39. „ Днешният ден беше добър! " Ако съумеете да си го кажете един път, ще го извършите още веднъж и още веднъж, и още веднъж. Това ще ви донесе позитивизъм в края на деня.

38. „ Вярвам в това! " В Бог, в работата, в човек, в концепция – би трябвало да насочите вярата си в нещо, с цел да се чувствате по-пълноценни.

37. „ Не съм завършил! " Единствено вие ще решите, по кое време да приключите. Това ви прави да се чувствате по-независими.

36. „ Благодаря ти, че направи това допустимо! " Това е значимо изречение, защото съвсем в никакъв случай в живота си не вършим нещата сами. Ние се движим непрестанно обградени от други хора, които ще бъдат поласкани от тези елементарни думи.

35. „ Достатъчно! " Храна, напитка, епизод от обичания сериал, преправяне. Ако сами си слагате границата това ви прави мощни.

34. „ Мога да се оправя по-добре! " Колкото по-скоро го кажете, толкоз по-близо сте да го превърнете в действителност.

33. „ Съжалявам! " Една от най-ценните думи. Тя отваря толкоз доста неща и ни носи облекчение. Но не би трябвало просто да го кажете – би трябвало да го чувствате, да сте откровени.

32. „ Оцелях! " Моментите на стрес ни вършат по-силни и трансформират живота ни в по-вълнуващ.

31. „ Великолепен си! " Оставете се на страхопочитанието на различен човек, това ще ви накара да се чувствате мощни и слаби по едно и също време.

30. „ Прибрах се! " Домът е началото и края на всичките ни завършения и всички имаме потребност след под напрежение ден да се приберем у дома и да кажем прибрах се!

29. „ Направих всичко по силите си! " Ако това е истина вие сте създали нещо впечатляващо.

28. „ Как мога да ви оказа помощ! " Помагайте на хората, това няма да остане неусетно.

27. „ Късметлия съм! " Какво по-прекрасно нещо от това. Доказано е, че даже и да сте смутен и започнете да си внушавате, че сте благополучен и си мислите позитивно настроението ви ще се промени, в позитивна посока.

26. „ Искам това! " Поискайте си. Няма нищо по-естествено от това. Така ще получите това, което желаете от другите.

25. „ Това е неверно! " Трябва да си признавате грешките, от тях се учим.

24. „ Напускам! " Не всичко е идеално. Доста постоянно работата не е това, което чакаме, желаеме, тогава би трябвало да имате куража да кажете напущам. В противоположен случай обстановката няма да се усъвършенства, в случай че останете просто, тъй като нямате куража да кажете тази дума. Това ще навреди както на вас, по този начин и на сътрудниците ви.

23. „ Не е ли прелестно! " Колкото повече отбелязвате хубостите на заобикалящия ни свят, толкоз по-щастливи ще сте.

22. „ Поздравление! " Казвайте го без злоба. Ако се постанова тренирайте го.

21. „ Колко добре наподобявам! " Това ще ви повдигне самочувствието и ще ви направи по-уверени.

20. „ Мога да науча това! " Възможността да се учим цялостен живот е в основата на всичко. Така че самоуверено напред можете да научите още.

19. „ Бъди благонадежден! " Искай дребните неща постоянно и ще установите, че е по-лесно да искаш нещо огромно, когато се наложи.

18. „ Това съм аз! " Не пропускайте опцията да го кажете на хората, които желаят да ви трансформират. Енергията, която ще изразходвате да се преструвате на подобен какъвто не сте може да бъде вложена в нещо доста по-смислено и продуктивно.

17. „ Остави ме! " Трудно е да го кажете на някой непосредствен, само че в даден миг за вас е по-добре да нараните различен, в сравнение с себе си.

16. „ Това е моят принос! " Борете се за това, което сте основали – так нещата, които сте свършили сполучливо, ще бъдат забелязвани дълго откакто ви няма.

15. „ Ще опитам! " Винаги се стремете към това да пробвате, колкото и невероятно да ви се коства.

14. „ Разкажи ми още! " Това ще ви разреши да научите неща за избрана тематика, което в даден миг може да ви послужи в живота. Любознателността е един от ключовете към триумфа.

13. „ Това ми е обичано! " Наслаждавайте се на обичаните си неща и ги изтъквайте колкото се може по-често.

12. „ Това си го заслужих! " Бъдете горделив притежател на това, което притежавате, без значение дали е малко или е огромно, само че то не ви е обещано току туй, то е справедливо.

11. „ Не ми пука! " Да сте в положение да различавате сред това, което е значимо и кое е маловажно е скъпо умеене, което би ви икономисало много главоболия.

10. „ Не се притеснявай за тайната си! " Няма по-ценно нещо от доверието.

9. „ Еврика! " Да покажете, че знаете нещо преди останалите е доста прелестно.

8. „ Да вървим! " Много постоянно мястото на където сте тръгнали няма значение спрямо ентусиазма, с който тръгвате.

7. „ Доверявам ти се! " Всички имаме потребност от другари и съюзница.

6. „ Не знам по какъв начин да го направя! " Никой не се е родил теоретичен. Много по-добре е да си признаете и да го научите вместо да се преструвате, че го знаете.

5. „ Страх ме е! " Страхът е преимущество. Той може да ви избави от заплаха и ви предизвестява за неприятности. Не подценявайте тръпките, които се движат нагоре и надолу по гръбнака.

4. „ Това ще проработи! " Когато това се споделя откровено, това демонстрира убеденост.

3. „ Реших! " Автономия трансформира всяка скучна активност в акт на ориста.

2. „ Обичам те! " Всички копнеем да кажем това на в миналото и да ни го кажат на нас.

1. „ Разбирам! " По-важното от това да си прав, или да бъдеш важен, е да си в действителност наясно.

Изображение: theodysseyonline.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР