4-кратните рали шампиони на България Мегапорт Рейсинг записаха силно участие

...
4-кратните рали шампиони на България Мегапорт Рейсинг записаха силно участие
Коментари Харесай

Силен старт за сезона на родните рали шампиони в рали ESOK в Турция

4-кратните рали първенци на България Мегапорт Рейсинг записаха мощно присъединяване в рали ESOK, кръг от турското национално състезание. Мирослав Ангелов и Георги Гаджев с Škoda Fabia Rally2 evo приключиха на 4-то място в генералното класиране след 8 прави с обща дължина 118,12 км и 380 км за цялото съревнование.

Българският тандем финишира на 2:28 мин зад спечелилия Орхан Авджиоглу и Бурчин Коркмаз, също с Škoda Fabia R5. Родните първенци съумяха да победят в пауър стейджа на надпреварата.

"Сложихме две мокри гуми за последните прави, само че заваля късно в предпоследната. За Пауър стейджа ги сложихме на кръст, за първи път карам с сходен избор и беше забавно като опит. Победителят в ралито също кара с този избор на гуми. Доволни сме като цяло от класирането, успяхме да се класираме в средата на нашата категория и представянето ни е доста по-добро от предходното присъединяване тук, въпреки тогава също да завършихме 4-ти, само че след проблеми ", разяснява Ангелов след финала.

Екипът ще продължи присъединяване си със надпревари в чужбина заради неявяване на публични рали надпревари у нас. В програмата на първенците са включени и кръгове на макадам.

*Източник: Мегапорт Рейсинг
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР