4-годишно момиченце проговорило за първи път навръх Кръстовден след прекарани

...
4-годишно момиченце проговорило за първи път навръх Кръстовден след прекарани
Коментари Харесай

Чудо в Кръстова гора – нямо момиченце проговори

4-годишно момиченце проговорило за първи път точно на Кръстовден след прекарани 3 дни и 3 нощи в местността Кръстова гора. Близките считали детето за нямо и вярата ги предиздвикала да го отведат на святото място.

Първите думи на момиченцето било О, Боже, Боже – описват очевидци на чудото пред вестник Стандарт.

След като споделило първите си думи, 4-годишното момиченце хванало Христовия кръст.

Тази година над 5000 българи посетиха местността Кръстова гора в нощта против Кръстовден. Хората носеха със себе си палатки, завивки и храна, с цел да прекарат нощта против празника на святото място.

Поверието споделя, че сънуваното в Кръстова гора в нощта против християнския празник се сбъдва.

Хилядите българи дойдоха в планинската околност, за която легендите описват, че там е заровен Христовия кръст, с цел да се молят за излекуване.

 Кръст

Една от посетителките показа, че е пристигнала още веднъж в чудодейните гори, с цел да благодари, че се е излекувала от рак.

Оперирана съм от рак и се излекувах с помощта на това, че преспах на Кръстова гора в нощта против 14 септември, от този момент 4 години всяка година пристигам тук – споделя Блага Иванова.

Вярващите се молеха пред 66-килограмов кръст, който се намираше пред манастира Света Троица. Кръстът е направен от мед и бронз на разпореждане на цар Борис III и по гледище на Петър Дънов. Реликвата е била подготвена на 1 май 1939 година.

Всяка година Кръстова гора е посещавана от над 15 000 души на всякаква възраст. Хората споделят, че непрекъснато стават очевидци на чудеса, случили се точно в този регион.

Една от вярващите споделя, че всяка година върви пешком до местността, с цел да се отблагодари на Господ, че е дарил сина ѝ с дете. Жената споделя, че сина ѝ 6 години не е успявал да се снабди с рожба, до момента в който тя не посетила Кръстова гора и не се помолила за знамение. След това снаха ѝ забременяла.

Християните са уверени, че в местността се случват чудеса, тъй като Господ слиза на земята и чува молитвите на хората.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР