4-годишният Саша – детенцето, което бе обявено за издирване заради

...
4-годишният Саша – детенцето, което бе обявено за издирване заради
Коментари Харесай

Намериха тялото на 4-годишното украинче, което опита да избяга от войната с баба си

4-годишният Саша – детенцето, което бе оповестено за търсене поради изгубването си в покрайнините на Киев, бе открит мъртъв, оповестиха международните организации.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3841
Според дотук откритите улики съветските бойци разкрили огън по лодката, в която се качили Саша и баба му, с цел да изоставен украинската столица и да отидат на по-безопасно и несъмнено място. Новината бе доказана и от украинския учебен министър Инна Совсун.

Майката на детето употребява профила си в една от обществените мрежи, с цел да изкаже своите благодарности към всички, които са взели присъединяване в издирването на сина ѝ.

Сашенка, нашето ангелче, към този момент е на небето. Днес душичката му откри своя мир, написа Анна Яхно, споделяйки две фотоси с рожбата си.
                             

Момчето живееше със фамилията си във Вишгород – градче в покрайнините на Киев с население от към 25 хиляди души. След като съветските войски навлизат в града, бабата на Саша и още осем поданици от квартала, в който живеят, вземат решение да го изоставен, като за задачата всички се качват на лодка.

В продължение на цялостен месец майката на Саша призоваваше от обществените мрежи за помощ в издирването на детето й.

Продължаваме да имаме вяра в чудото, написа Яхно преди дни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР