4 години след раздялата й с най-богатия ерген и шоумен

...
4 години след раздялата й с най-богатия ерген и шоумен
Коментари Харесай

Мартина на Слави се състари, погрозня и напълня


4 години след раздялата й с най-богатия ерген и шоумен у нас, неналичието на първокласния живот, който й осигуряваше Дългия, се е отразила пагубно върху визията й. От блясъка и суетата на кръшната балерина, през днешния ден няма и помен, написа „ Уикенд “.

Мартина очевидно е погрозняла, напълняла е и се е състарила с 10 години. Покрай грижите за мъжа си Николай Колев-Коко, двете им деца и общия им бизнес, варненката нямала никакво време да обърне внимание на външния си тип. Логично, се е позанемарила много. Докато беше гадже на Слави, Мартина бе в топ форма и предизвикваше злоба със стройната си фигура.

Лъскавият празен живот на любовница на един от най-богатите и авторитетни хора в България обаче по никакъв начин не й липсвал. Днес Мартина се чувствала щастлива с боксьора Коко. Всеки път, когато познати и другари зачекнели тематиката за връзката й с Трифонов, Мартина очевидно се изнервяла и отрязвала любопитните въпроси с репликата: „ Кой Слави?”. После добавяла, че го е изтрила от живота си и като че ли любовта им в никакъв случай не се е случвала.

Днес фрапантно напълнялата Мартина и Коко, поради който варненката окичи с рога Слави, въртят сполучлив бизнес с био козметика от Мъртво море, на която са дистрибутори.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР