4 години след като талантливия комик Виктор Калев си тръгна

...
4 години след като талантливия комик Виктор Калев си тръгна
Коментари Харесай

Слави към любим актьор: Боли ме от предателството ти, така не се прави

4 години откакто надарения комедиант Виктор Калев си потегли от " Шоуто на Слави ", лъсна същинската причина за напускането му на вечерното шоу. През февруари 2014 година артистът ненадейно изчезна от дребния екран, а феновете на занимателното предаване заподозряха нещо гнило в подозрително дългия му отпуск. 

Из медийното пространство плъзнаха разнообразни версии за неналичието му. Една от коментираните тези бе, че Виктор развил меланхолия след гибелта на татко си. Калев чувствал виновност, че не е бил настойчив баща му да се оперира по-бързо. В комбиниране с ежедневния стрес от работата, рухнал душевен. Друга много коментирана версия за мистериозното му изгубване от екран бе, че Виктор мъчно претърпял следващия си провал на любовния фронт и потопен в дълбока меланхолия, което принудило Слави да го пусне в отмора за няколко месеца. Третото съмнение бе, че артистът е получил роля в касов холивудски филм и отпътувал за фотоси в Ел Ей. От екипа обаче надали биха скрили от феновете сходен триумф. 

Само два месеца по-късно Виктор се върна на екран от продължителната си почивка с обяснението, че е имал потребност от отмора и да презареди батериите. Макар че и до през днешния ден артистът стартира версията, че е напуснал самичък, с цел да прави лична кариера, повода била напълно друга, разкриха пред " Уикенд " хора от екипа на Дългия. Виктор, който бил любим на Слави, само че в това време и рекордьор по санкции за закъснения за фотоси и други провинения, бил хванат, че заработва по частни празненства и други халтури, без да регистрира дължимия по контракт % на Слави Трифонов. Като негов шеф, Трифонов прибирал 40% от всеки заработен в извънработно време лев. Такава била практиката освен с актьорския състав, само че и с балет " Магаданс ", и " Ку-ку бенд ". 

До ушите на Дългия достигнал слуха, че Виктор скрито от шефа си върви по частни празненства. Хонорарът на комика бил един от най-високите в сектора – 4000 лева Чашата на търпението на шоумена преляла, когато едно от участията на Калев съвпаднало с доста значимо за учиндолеца благотворително мероприятие със обществен отенък. Виктор измислил основателна причина, с цел да не участва. По подигравка на ориста предприемачът, поканил артиста на празненство за рождения си ден, се оказал доста непосредствен другар на Дългия. Броени дни по-късно двамата се засекли в бляскав ресторант и се заговорили. " Твоят Виктор Калев е неповторим! Толкова добре имитираше Лили Иванова и Деса Поетеса, и такова шоу направи, че отново ще го поканя ", похвалил го богаташът, без да подозира, че Слави хал-хабер си няма от уговорката на подчинения си. 

Бесен от некоректността на комика, Дългия го привикал на диалог още същия ден.  " Слави в никакъв случай никого не моли. Той непосредствено подрежда и уволнява! Изчака да му изтече контракта с Виктор, само че преди този момент по негово разпореждане сценаристите стопираха да му дават функции. Така го лиши от ефир и Иво Сиромахов стартира да извършва неговите облици. Справяше се доста добре ", разкриха осведомени със служебните премеждия на Виктор. Трифонов бил доста наскърбен от постъпката на Калев, който бил негов любим. " Боли ме от измяната ти, по този начин не се прави ", споделил му Слави.

След загубата на обичания си артист, шоумена внезапно станал много по-ларж към подчинените си. Вероятно на Дългия му омръзнало да дебне хората си и оставил екипа си да заработва в допълнение. Дори великодушно оставил Виктор Калев да извършва по халтури емлбематичните си облици на колоритната и цинична Деса Поетеса, колоритният лекар Ливайн, пандизчията Ранърса и други паметни персонажи, родени от сценаристите на " Шоуто на Слави ", макар че съгласно Закона за авторско право има право да му забрани да ги употребява. 

След раздялата си със Слави различен някогашен кадър на вечерното шоу – бащата на " Комиците " Любо Нейков почнал да ухажва комика, с цел да натрие носа на някогашния си началник. Интерес към Виктор проявявал и един от най-маститите тв продуценти у нас – Магърдич Халваджиян. Арменецът даже го предложения да журира в " Като две капки вода " като гост-звезда и брилянтно се превъплъти в облиците на Орлин Горанов и Кристина Димитрова. Притеснен, че в случай че го предложения като участник в имитаторското шоу, Калев ще подтисне останалите реализатори и ще грабне огромната премия, дългокосият арменец се договорил с Виктор да го кани от дъжд на вятър в предаванията си против затлъстял хонорар. От 2 години Калев жъне голям възторг с авторския моноспектакъл " Грамофонът ", само че приключи взаимната си работа с " Дани Милев бенд ", тъй като след 4 взаимни представления, комикът изискал да понижи хонорарите на музикантите.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР